ArrowSphere

Az Arrow Cloud megoldások célja, hogy kibővítse vele szolgáltatási portfólióját. A legújabb technológiákat kombinálhatja szolgálatásaival. Segítségére vagyunk a felhő alapú technológiákra történő átállásában úgy, hogy meglévő beruházását megőrizze.

Bár a cloud piac folyamatosan növekszik a szállítók versenyképes ajánlataival, a felhasználók olyan IT partnereket keresnek, amelyek átvezetik Őket a hagyományos és felhő rendszerek okozta komplexitáson azáltal, hogy valós megoldásokat nyújtanak a növekedéshez és az innovációhoz. Ez az ahol platformunk az ArrowSphere megérkezik.
 
Az ArrowSphere egy innovatív piactér partnereink számára ahol kereshetnek cloud termékeket, szolgáltatás alapú szoftvereket, infrastruktúrát, platformot építhetnek, egyszerűen menedzselhetnek cloud alapú rendelés állományokat. (IaaS, PaaS, SaaS)

További információ cloud megoldásainkról a http://arrowcloud.com oldalon olvasható. Közvetlen partneri regisztráció a https://xsp.arrow.com/ oldalon.

 

Microsoft​

Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) és Services Provider License Agreement (SPLA)
 
Arrow Microsoft CSP Banner

Az ArrowSphere cloud platform segítségével a viszonteladók, MSP-k és ISV-k számos értéknövelt szolgáltatás előnyeit használhatják ki. Többek között az online gyártói integrációt, előfizetéseik egyszerű menedzselését, jelentések készítését, használat kimutatást, számlázást.
 
Microsoft Azure, Microsoft 365, Office 365, Dynamics 365, Enterprise Mobility Suite, szolgáltatói értékesítésére kínálunk lehetőséget.

Az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb clould portfólióval a Microsoft rendelkezik. A Microsoft CSP egy új értékesítési modell ahol partnereink Az ArrowSphere-nek köszönhetően a cloud projekt teljes életciklusát kezelhetik a platformon. 

Az SPLA program keretein belül a szolgáltató vagy ISV partnerek havi elszámolásos alapon használhatják a Microsoft licenceket, három évre kötött szerződésben.
 

Oracle​

Oracle Cloud

Az Oracle felhő platformja a legteljesebb megoldás ma a piacon, hiszen megtalálhatóak benne a Software as a Service (SaaS), Data as a Service (DaaS), Platform as a Service (PaaS) és Infrastructure as a Service (IaaS) szolgáltatások melyeket nagy fokú automatizáció jellemez, emellett az Oracle a szigorú adatvédelmi szabályzattal rendelkező ügyfelekre is gondolt, hiszen a felhő szolgáltatás keretein belül lehetőség van hardver eszközök telepítésére az ügyfél adatközpontjába a publikus felhő szolgáltatás felügyelete mellett, így az ügyfelek az adatvagyont házon belül tartva részesülhetnek a felhő szolgáltatás biztosította üzemeltetési előnyökben.
Mivel az Oracle on-premise termékek és a felhő szolgáltatások fejlesztése egy tőről fakad, ezért egyedülálló módon a PaaS, DaaS és SaaS rétegben az átjárhatóság a saját adatközpont és a publikus felhő között akadály mentes, nincs szükség az alkalmazások, adatbázisok újra programozására.

Az Oracle Cloud szolgáltatás igénybevételével az ügyfelek csökkenő IT költségek mellett növelhetik rugalmasságukat a változó piaci feltételeknek, valamint csökkenthetik reakció idejüket.
 Cloud Hand

Kapcsolat

zoltan.kungler@arrow.com
 
Csatlakozzon hozzánk!

Legyen partnerünk, ha Ön informatikai viszonteladó, szoftverfejlesztő, vagy IT üzemeltető és szolgáltató cégként megoldásokat értékesít.


Ahhoz, hogy hogy jobban megismerhesse az Arrow Cloud megoldásait kérjük szíveskedjen megadni adatait:
 
@