Fortinet

A Fortinet missziója, hogy innovatív, nagy teljesítményű hálózatbiztonsági megoldásokkal lássa el ügyfeleit, melyek integráltak, ez által egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik az IT osztályok munkáját.
...
Fortinet’s mission is to deliver the most innovative, highest-performing network security fabric to secure and simplify your IT infrastructure. We are a leading global provider of network security appliances for carriers, data centers, enterprises, and distributed offices. 
...

A Fortinet Securtiy Fabric keretrendszere (harmadik generációs hálózatbiztonsági platform) egyedi, hiszen nyílt architektúrájú, és képes a gyorsan változó IT biztonsági igényekhez alkalmazkodni.
Három fő eleme:
- Broad - teljeskörű monitorozhatóság a teljes támadási vektorra
Integrated - akár mesterséges intelligencia támogatással ellátott támadás-észlelő modulok végpontok, hálózatok és alkalmazások számára
- Automated - automatikus válaszlépések (operations, orchestration, response)

Fortinet_security_fabric


A Fortinet számokban:
Alapítva: 2000. november
Első termék bejelentése: 2002. május
Tőzsdei adatok: IPO - 2009. november, NASDAQ (FTNT)
Központ: Sunnyvale, Kalifornia
Alkalmazottak száma: 5.845
2018-as üzleti év bevétele: 1,8 milliárd USD

Fortinet_CAGR_v3

Leszállított eszközök száma (2018. végéig): 4,4 millió
Ügyfelek száma: 385.000


A Fortinet a legnagyobb számban értékesített tűzfal, UTM, VPN gateway megoldás 2018-ban.
Fortinet_deployment_rate

Partnerek, viszonteladók

Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk).

Ezért javasoljuk az érdeklődőknek, hogy az alább felsorolt, elismert, minősített partnereink egyikét kiválasztva kérjenek ajánlatot, listaárakat, vagy küldjenek megrendeléseket.
https://www.fortinet.com/partners/partner-program/find-a-partner/emeapartners.html