Cégtörténet​

2019 április: az Arrow ECS Kft. a Huawei egyetlen hivatalos hazai disztribútora.

2019. április: a Thales a Gemalto felvásárlását követően kiszervezte a HSM üzletágat az nCipher Security-be. Azonban az Arrow ECS Kft. maradt a Thales magyarországi disztribútora, illetve megkapta az nCipher Security disztribúciós jogait is.

2019. március: az Arrow ECS Kft. a továbbiakban az Arista termékek disztribúcióját is ellátja.

2018. október: az IBM hardver portfóliójára is disztribúciós jogot kapott az Arrow ECS Kft.

2018. május: Cégünket, regionális szinten kinevezték Tenable disztribútorrá, így a jövőben a kínálatunk bővül sérülékenységmenedzsment megoldásokkal is.

2017. október: Cégünk hivatalos Splunk disztribútorként működik a jövőben, forgalmazva a teljes Splunk portfóliót, mely piacvezető technológiát nyújt a SIEM szegmensben.

2017. július: Cégünk hivatalos Ixia disztribútorként működik a jövőben.

2017. április: Az Intel Security ismét McAfee néven működik a továbbiakban.
 
2016. június: Az Arrow ECS Kft. hivatalos HPE disztribútorrá vált.
 
2015. október: Oktatóközpontunk hivatalos Pearson VUE vizsgaközpont lett 2015. október 15-vel.
 
2015. május: A HPE felvásárolja az Aruba Networks-öt.
 
2015. május: Az Arrow ECS Kft. hivatalos CommVault, Igel és SimpliVity disztibútori partner lett.
 
2014. december: Az Arrow ECS Kft.-t kinevezték teljeskörű Aruba disztibútorrá.
 
2014. május: Az Arrow ECS Kft.-t kinevezték teljeskörű Citrix disztibútorrá.
 
2014. január: A McAfee-t átnevezték "Intel Security"-re.
 
2013. augusztus: Az Arrow felvásárolja a Computerlinks-et, a müncheni székhelyű value-added disztribútor céget.
 
2013. május: A McAfee felvásárolta a StoneSoft nevű, hálózatbiztonsággal foglalkozó céget. Ezek a termékek bekerülnek (modulárisan), a McAfee hálózati IPS termékekbe.

2013. február: A McAfee felvásárolta a Nordic Edge-t, mely a kétfaktoros azonosításban érdekelt. Az OTP termékek elérhetőek a McAfee kínálatban.

2012. június: Az Arrow ECS kft. bővítette portfólióját a HP Enterprise Security termékeivel. Igy immáron elérhetőek az ArcSight, Tipping Point és Fortify termékek is a portfóliónkban.

2012. május: A Dell felvásárlásának köszönhetően a Sonicwall beolvad a Dell termékkínálatába.

2011. november: Az Arrow ECS kft. bővítette portfólióját a Sonicwall termékeivel. Ennek köszönhetően erősödött a tűzfal, távoli munkavégzés, tartalomszűrés, adatmentés portfóliója cégünknek.

2011. március: Az Arrow ECS kft 10 éves lett. Portfóliónk igen sokat bővült a 10 év során, így egy közös Partnernapon - a megjelent közel 100 partnerünknek - bemutattuk üzletágainkat.
 
2010. augusztus: Az Intel megvásárolta a McAfee-t.

2010. április: Az Arrow ECS Kft. a régióban a Trend Micro termékek kizárólagos disztribútorává vált.

2010. február: cégünk neve Arrow ECS Kft.-re változott.

2010. február: Az Arrow ECS Kft. az IBM szoftvermegoldásainak disztribútorává vált.

2009. szeptember: cégünk egy anyavállalati megállapodásnak köszönhetően hivatalos IronKey disztribútorrá vált.

2009. március: a McAfee akvizíciónak köszönhetően (felvásárolta a Reconnex-et), a DNS Hungária kft. hálózati DLP megoldásokat is nyújt viszonteladói részére.

2009. szeptember: a McAfee felvásárolta a Secure Computing-et, így cégünk a teljes Secure Computing portfoliót forgalmazza.

2008. május: cégünk hivatalos NetApp disztribútorrá vált. A NetApp termékek és megoldások teljes skáláját kínáljuk viszonteladóink számára.

2008. március: cégünk hivatalos Yoggie disztribútorrá vált.

2008. január: a DNS Hungária Kft. az Ipswitch termékek teljeskörű disztribútorává vált.

2007. december: a DNS Hungária Kft. (mint a DNS Europe szoftverdisztribúcióval foglalkozó nemzetközi cég leányvállalata) az Arrow Electronics részévé vált egy akvizíciónak köszönhetően.

2007. október: a McAfee legújabb akvizíciójával belépett az adattitkosító szegmensbe is, a SafeBoot termékcsalád felvásárlásával, ezen megoldások előreláthatólag 2008 első negyedévében integrálódik a McAfee DLP termékébe.

2007. július: a Check Point felvásárlásának köszönhetően, a DNS Hungária Kft. a teljes PointSec termékcsalád disztribúciójával bővítette portfólióját.

2007. június: cégünk Nokia Certified Mobility partnerré vált. E tanúsítvánnyal a hagyományos Nokia (IPSO, VPN gateway) termékcsalád mellé felkerült a Nokia IntelliSync család is.

2007. január: a DNS Hungária Kft. a NetIQ-val kötött megállapodás alapján a teljes termékköre vonatkozóan disztribútorrá vált.

2007. január: az RSA, amely immár az EMC biztonsági diviziója, a NetWork Intelligence nevű logelemzéssel foglalkozó cég termékeiet, csatornáit, license politikáját, egyesítette az RSA disztribútori csatornával, ezzel a lépéssel cégünk hivatalos NetWork Intelligence disztribútor lett.

2006. október: a Check Point partneri minősítései közül a DNS Hungária kft. már nem csak az értéknövelt disztribútori címet mondhatja sajátjának, hanem a Check Point Certified Support Partner-i címet is. E minősítéssel a partnereinknek tudunk további segítséget nyújtani a felmerült problémáik megoldásában.

2005. június: a Crossbeam Systems értéknövelt disztribúciós szerződést írt alá a DNS Hungária Kft.-vel a Crossbeam Systems teljes termék-/megoldás-portfóliójának forgalmazására.

2005. február: a McAfee International és a DNS Hungária Kft. bejelentette, hogy értéknövelt disztribúciós szerződést írtak alá a McAfee vírusvédelmi megoldásainak, valamint a nagyobb technikai felkészültséget igénylő hálózati behatolás-érzékelő/megelőző termékeinek forgalmazására.

2005. február: a Fujitsu Siemens Computers Kft.-vel megállapodást kötöttünk a Solaris alapú PrimePower UNIX szerverek és kiegészítőik forgalmazására.

2004. november: Cégünk elnyeri a VERITAS Software Corporation Master Disztribútori címét, mely cégünket a VERITAS nagyvállalati megoldásainak értékesítésére jogosítja fel.

2004. szeptember: Szerződés az F5 Networks-szel, az "Application Traffic Management" meghatározó gyártójával.

2004. július: Szerződést írtunk alá a Blue Coat-tal, a Security Appliance Market első számú gyártójával.

2003. október: Disztribúciós szerződést írtunk alá az nCipher Plc-vel, a világ vezető hardveres titkosítási megoldás szállítójával. A megállapodás értelmében a DNS Holding leányvállalatai, így a DNS Hungária Kft. is elindította az nCipher termékek értéknövelt disztribúciós tevékenységét.

2003. szeptember: A DNS Holding páneurópai szerződést kötött a VMware Inc.-nel, a virtuális infrastruktúra megoldások vezető gyártójával, így itthon is megkezdtük e termékek forgalmazását.

2003. március: Cégünk az RSA Security magyarországi disztribútora.

2003. január: A DNS Hungária az Oracle technológiai termékeinek hivatalos hazai disztribútora. Üzletágunk elsődleges célja a meglévő partneri hálózat igényeinek mind teljesebb kiszolgálása, a partnerek erőteljes fejlesztése.

2002. november: Disztribútori szerződést írunk alá a Check Point magyarországi értékesítésére. Az új, önálló üzletág fokozott hangsúllyal kívánja felkutatni az olyan új üzleti lehetőségeket, amelyeket hivatalos partnerei bevonásával kíván megvalósítani.

2001. július: A DNS csoport 2001. júliusában bejegyzett magyarországi leányvállalata, a DNS Hungária Kft. működését a Sun Microsystems értéknövelt disztribúciós tevékenységével kezdte el.

arista_logo

Aruba_logo_png

Commvault logo

Huawei logo

IBM logo

IGEL logo

Ixia logo

McAfee logo

nCipher Security logo

Oracle logo

RSA logo

SimpliVity logo

Splunk logo

Symantec logo

Tenable_logo_png

Thales logo

Trend Micro logo

Veeam logo

VMware logo