Cégtörténet​

2019 augusztus: az Arrow ECS Kft. megkapta a Fortinet termékek disztribúciós jogát.

2019 április: az Arrow ECS Kft. a Huawei egyetlen hivatalos hazai disztribútora.

2019. április: a Thales a Gemalto felvásárlását követően kiszervezte a HSM üzletágat az nCipher Security-be. Azonban az Arrow ECS Kft. maradt a Thales magyarországi disztribútora, illetve megkapta az nCipher Security disztribúciós jogait is.

2019. március: az Arrow ECS Kft. a továbbiakban az Arista termékek disztribúcióját is ellátja.

2018. október: az IBM hardver portfóliójára is disztribúciós jogot kapott az Arrow ECS Kft.

2018. május: Cégünket, regionális szinten kinevezték Tenable disztribútorrá, így a jövőben a kínálatunk bővül sérülékenységmenedzsment megoldásokkal is.

2017. október: Cégünk hivatalos Splunk disztribútorként működik a jövőben, forgalmazva a teljes Splunk portfóliót, mely piacvezető technológiát nyújt a SIEM szegmensben.

2017. július: Cégünk hivatalos Ixia disztribútorként működik a jövőben.

2017. április: Az Intel Security ismét McAfee néven működik a továbbiakban.
 
2016. június: Az Arrow ECS Kft. hivatalos HPE disztribútorrá vált.
 
2015. október: Oktatóközpontunk hivatalos Pearson VUE vizsgaközpont lett 2015. október 15-vel.
 
2015. május: A HPE felvásárolja az Aruba Networks-öt.
 
2015. május: Az Arrow ECS Kft. hivatalos CommVault, Igel és SimpliVity disztibútori partner lett.
 
2014. december: Az Arrow ECS Kft.-t kinevezték teljeskörű Aruba disztibútorrá.
 
2014. május: Az Arrow ECS Kft.-t kinevezték teljeskörű Citrix disztibútorrá.
 
2014. január: A McAfee-t átnevezték "Intel Security"-re.
 
2013. augusztus: Az Arrow felvásárolja a Computerlinks-et, a müncheni székhelyű value-added disztribútor céget.
 
2013. május: A McAfee felvásárolta a StoneSoft nevű, hálózatbiztonsággal foglalkozó céget. Ezek a termékek bekerülnek (modulárisan), a McAfee hálózati IPS termékekbe.

2013. február: A McAfee felvásárolta a Nordic Edge-t, mely a kétfaktoros azonosításban érdekelt. Az OTP termékek elérhetőek a McAfee kínálatban.

2012. június: Az Arrow ECS kft. bővítette portfólióját a HP Enterprise Security termékeivel. Igy immáron elérhetőek az ArcSight, Tipping Point és Fortify termékek is a portfóliónkban.

2012. május: A Dell felvásárlásának köszönhetően a Sonicwall beolvad a Dell termékkínálatába.

2011. november: Az Arrow ECS kft. bővítette portfólióját a Sonicwall termékeivel. Ennek köszönhetően erősödött a tűzfal, távoli munkavégzés, tartalomszűrés, adatmentés portfóliója cégünknek.

2011. március: Az Arrow ECS kft 10 éves lett. Portfóliónk igen sokat bővült a 10 év során, így egy közös Partnernapon - a megjelent közel 100 partnerünknek - bemutattuk üzletágainkat.
 
2010. augusztus: Az Intel megvásárolta a McAfee-t.

2010. április: Az Arrow ECS Kft. a régióban a Trend Micro termékek kizárólagos disztribútorává vált.

2010. február: cégünk neve Arrow ECS Kft.-re változott.

2010. február: Az Arrow ECS Kft. az IBM szoftvermegoldásainak disztribútorává vált.

2009. szeptember: cégünk egy anyavállalati megállapodásnak köszönhetően hivatalos IronKey disztribútorrá vált.

2009. március: a McAfee akvizíciónak köszönhetően (felvásárolta a Reconnex-et), a DNS Hungária kft. hálózati DLP megoldásokat is nyújt viszonteladói részére.

2009. szeptember: a McAfee felvásárolta a Secure Computing-et, így cégünk a teljes Secure Computing portfoliót forgalmazza.

2008. május: cégünk hivatalos NetApp disztribútorrá vált. A NetApp termékek és megoldások teljes skáláját kínáljuk viszonteladóink számára.

2008. március: cégünk hivatalos Yoggie disztribútorrá vált.

2008. január: a DNS Hungária Kft. az Ipswitch termékek teljeskörű disztribútorává vált.

2007. december: a DNS Hungária Kft. (mint a DNS Europe szoftverdisztribúcióval foglalkozó nemzetközi cég leányvállalata) az Arrow Electronics részévé vált egy akvizíciónak köszönhetően.

2007. október: a McAfee legújabb akvizíciójával belépett az adattitkosító szegmensbe is, a SafeBoot termékcsalád felvásárlásával, ezen megoldások előreláthatólag 2008 első negyedévében integrálódik a McAfee DLP termékébe.

2007. július: a Check Point felvásárlásának köszönhetően, a DNS Hungária Kft. a teljes PointSec termékcsalád disztribúciójával bővítette portfólióját.

2007. június: cégünk Nokia Certified Mobility partnerré vált. E tanúsítvánnyal a hagyományos Nokia (IPSO, VPN gateway) termékcsalád mellé felkerült a Nokia IntelliSync család is.

2007. január: a DNS Hungária Kft. a NetIQ-val kötött megállapodás alapján a teljes termékköre vonatkozóan disztribútorrá vált.

2007. január: az RSA, amely immár az EMC biztonsági diviziója, a NetWork Intelligence nevű logelemzéssel foglalkozó cég termékeiet, csatornáit, license politikáját, egyesítette az RSA disztribútori csatornával, ezzel a lépéssel cégünk hivatalos NetWork Intelligence disztribútor lett.

2006. október: a Check Point partneri minősítései közül a DNS Hungária kft. már nem csak az értéknövelt disztribútori címet mondhatja sajátjának, hanem a Check Point Certified Support Partner-i címet is. E minősítéssel a partnereinknek tudunk további segítséget nyújtani a felmerült problémáik megoldásában.

2005. június: a Crossbeam Systems értéknövelt disztribúciós szerződést írt alá a DNS Hungária Kft.-vel a Crossbeam Systems teljes termék-/megoldás-portfóliójának forgalmazására.

2005. február: a McAfee International és a DNS Hungária Kft. bejelentette, hogy értéknövelt disztribúciós szerződést írtak alá a McAfee vírusvédelmi megoldásainak, valamint a nagyobb technikai felkészültséget igénylő hálózati behatolás-érzékelő/megelőző termékeinek forgalmazására.

2005. február: a Fujitsu Siemens Computers Kft.-vel megállapodást kötöttünk a Solaris alapú PrimePower UNIX szerverek és kiegészítőik forgalmazására.

2004. november: Cégünk elnyeri a VERITAS Software Corporation Master Disztribútori címét, mely cégünket a VERITAS nagyvállalati megoldásainak értékesítésére jogosítja fel.

2004. szeptember: Szerződés az F5 Networks-szel, az "Application Traffic Management" meghatározó gyártójával.

2004. július: Szerződést írtunk alá a Blue Coat-tal, a Security Appliance Market első számú gyártójával.

2003. október: Disztribúciós szerződést írtunk alá az nCipher Plc-vel, a világ vezető hardveres titkosítási megoldás szállítójával. A megállapodás értelmében a DNS Holding leányvállalatai, így a DNS Hungária Kft. is elindította az nCipher termékek értéknövelt disztribúciós tevékenységét.

2003. szeptember: A DNS Holding páneurópai szerződést kötött a VMware Inc.-nel, a virtuális infrastruktúra megoldások vezető gyártójával, így itthon is megkezdtük e termékek forgalmazását.

2003. március: Cégünk az RSA Security magyarországi disztribútora.

2003. január: A DNS Hungária az Oracle technológiai termékeinek hivatalos hazai disztribútora. Üzletágunk elsődleges célja a meglévő partneri hálózat igényeinek mind teljesebb kiszolgálása, a partnerek erőteljes fejlesztése.

2002. november: Disztribútori szerződést írunk alá a Check Point magyarországi értékesítésére. Az új, önálló üzletág fokozott hangsúllyal kívánja felkutatni az olyan új üzleti lehetőségeket, amelyeket hivatalos partnerei bevonásával kíván megvalósítani.

2001. július: A DNS csoport 2001. júliusában bejegyzett magyarországi leányvállalata, a DNS Hungária Kft. működését a Sun Microsystems értéknövelt disztribúciós tevékenységével kezdte el.

arista_logo

Aruba_logo_png

Commvault logo

Fortinet logo

Huawei logo

IBM logo

IGEL logo

Ixia logo

McAfee logo

Microsoft Logo

nCipher Security logo

Oracle logo

RSA logo

SimpliVity logo

Splunk logo

Symantec logo

Tenable_logo_png

Thales logo

Trend Micro logo

Veeam logo

VMware logo