Tulajdonosi szerkezet​


Arrow Electronics  

A DNS Hungária Kft. 2005-től az Arrow Electronics, Inc. tulajdonában lévő Arrow ECS (Enterprise Computing Solutions) cégcsoportba tartozó vállalat. A melville-i (New York) székhelyű Arrow Electronics, Inc. vállalatot 1935-ben alapították, 1961-től jegyzik a tőzsdén. A cég az informatikai termékek, megoldások és komponensek piacán ma a világ egyik vezető értéknövelt disztribútora (VAD - Value Added Distributor), a "Fortune 500" listán szerepel.
 
Arrow Electronics, Inc. - tények röviden:
A new york-i tőzsdén jegyzett ARW jelzéssel. 
Alapítva: 1935 
2008. évi forgalom: 16,8 milliárd USD
Global Arrow alkatrészek: 11,3 milliárd USD
Global Arrow nagyvállalati megoldások: 5,4 milliárd USD
Képviseletek száma világszerte: több mint 340 
US Fortune 500 listahely: 151 
Alkalmazottak létszáma: 12 700 
Beszállítók száma: 800 
Ipar: elektronikai alkatrészek és informatikai termékek


Arrow ECS

Az Arrow ECS (Enterprise Computing Solutions) világszerte több mint 75 gyártó termékeit és megoldásait forgalmazza értéknövelt viszonteladók, rendszerintegrátorok, valamint független szoftvergyártók részére a nagyvállalati és a középkategóriás termékek, alkalmazások területén. Az Arrow ECS az EMEA területén (Európa, Közel-Kelet és  Afrika) 5 régióban 24 fiókteleppel képviselteti magát. 

Arrow ECS - tények röviden: 
Tulajdonos: Arrow Electronics, Inc. 
Alapítva: 1994 
Elnök: Andrew S. Bryant 
Vállalat székhelye: Englewood, Colorado, USA 
Képviseletek 26 országban


Arrow ECS - EMEA  

EMEA székhelyek: Courbevoie/Paris és Fürstenfeldbruck/München 
EMEA jelenlét: 5 régió (Észak-, Nyugat-, Dél-, Közép- és Kelet-Európa, Nagy-Britannia) 24 országában 
Képviselt gyártók: több mint 70 (Köztük: IBM, Sun, HP, NetApp, VMware, Citrix, McAfee, Check Point, Oracle, Symantec és egyéb vezető hardver-, szoftver-, storage- valamint IT biztonsági termék gyártók) 
Viszonteladó partnerek: több mint 7500Névváltozás 

A DNS Hungária kft. 2010 februártól Arrow ECS kft. néven működik tovább - e változás fontos lépés az Arrow ECS csoport integrációs folyamatában, amely a továbbiakban biztosítja az egységes piaci fellépésünket e márkanévvel. Ugyanaz a vállalat maradunk, csupán a nevünk és logónk változik. E piac-stratégia a DNS és partnerei számára jelentős összhangteremtést tesz lehetővé számos területen, határokon átívelően: szélesebb együttműködési lehetőséget biztosít a vezető technológiai szállítókkal, kiterjedt partnerhálózattal, új piacok bevonásával és páneurópai üzleti lehetőségekkel. 

Nagy örömmel várjuk megújult piaci megjelenésünket, ugyanakkor partnereink számára továbbra is ugyanúgy biztosítjuk a sikeres együttműködést hozzáértő és megbízható munkatársaink segítségével.
Viszonteladóinknak különböző lehetőségeket kínálunk: megújítási szolgáltatásokkal, valamint a projektek elvégzéséhez teszt eszközök biztosításával állunk rendelkezésükre.
Technológiai beszállítóinkat is különféle szolgáltatásokkal támogatjuk sikeres üzletfejlesztésük elősegítése érdekében.
Mindezeken túl új piacokhoz kínálunk hozzáférést, ill. piacfejlesztést teszünk lehetővé professzionális technológiai megoldások, "cross-selling" lehetőségek és a legkülönfélébb marketing programok kínálatával.
Széleskörű szolgáltatások, úgymint tréningek, tanácsadás, integráció és konfiguráció, logisztika és rugalmas finanszírozási lehetőségek egészítik ki portfoliónkat annak érdekében, hogy ügyfeleink teljes egészében saját üzleti tevékenységükre fókuszálhassanak.
E stratégia segítségével felkészülten nézünk szembe a jövő IT piacának kihívásaival, hogy a világ egyik vezető hozzáadott érték forgalmazójaként partnereinkkel együtt növekedhessünk tovább.

Fejlődjön velünk Ön is - nyílegyenesen együtt a jövőbe!
 
www.arrowecs.com >

arista_logo

Aruba_logo_png

Commvault logo

Fortinet logo

Huawei logo

IBM logo

IGEL logo

Ixia logo

McAfee logo

Microsoft Logo

nCipher Security logo

Oracle logo

RSA logo

SimpliVity logo

Splunk logo

Symantec logo

Tenable_logo_png

Thales logo

Trend Micro logo

Veeam logo

VMware logo