HPE Networking

HP Enterprise_peoplemove

Aruba Networks®: Professzionális vezeték nélküli hálózati megoldások a mobil generációnak

Az Aruba Networks a mobil generáció igényeit elégíti ki, hiszen náluk követelmény, hogy mindig, mindenhonnan elérjék az összes szükséges információt.
 

Természetesen ezen igényeket úgy teljesíteni, hogy a kommunikáció még biztonságos is legyen nagy kihívás. Ezért fejlesztette ki az Aruba a “Mobility-Defined Network” koncepciót, mely automatizált, biztonságos, optimalizált választ ad a fenti kérdésekre. A Mobility-Defined Networks képes teljes felügyeletet biztosítani, mellyel valós időben követhetőek az eszközök, felhasználók, alkalmazások és telephelyek. Az automatizált munkafolyamatok nagyon lecsökkentik a emberi beavatkozások számát. A koncepció ráadásul nem tesz különbséget vezetékes, vagy vezetéknélküli hálózat között, ezért is terjeszthető ki könnyen, változtatások nélkül a már meglévő infrastruktúrához.

Mitől különleges az Aruba?
Stabilize the air
. A vezeték nélküli rádiójel ugyanis olyan, mint a levegő, vagy a víz, mindig mindenhol ott van. Kezelni kell a forgalmi csúcsokat, stabilizálni a sebességet, mindezt automatikusan.
Secure the air. Biztonságos eszközök, alkalmazások kellenek, automatizálva, adaptív módon reagálva a változásra.
Simplify the air. Egyszerű kezelhetőség a kliensek oldaláról, biztonságosan, mégis kényelmesen elérhető erőforrások szükségesek.
Smarten-up the air. A mobil alkalmazások képesek helyszínfüggő működésre (location-awareness), képesek riasztások küldésére, titkosításra, de akár a priorizálására is.

 

HP Enterprise_securewifi

 

Az Aruba kulcsszavakban
Alapítva: 2002. február
Alapító: Keerti Melkote, Pankaj Manglik
Központ: Sunnyvale, California
Bevétel: 2013-as üzleti évben, több mint 600 millió USD
Működési terület: Amerika, Európa, Közel-Kelet, Afrika, Ázsia, Csendes-óceáni térség, Japán
Alkalmazottak: 1482
Az Aruba Networks-öt felvásárolta a HPE 2015-ben (május 16-án zárult le a tranzakció jogi része). Így a továbbiakban a HPE részeként folytatja működését.

A HPE Aruba megoldása a Gartner 2017-re kiadott vezetékes és vezeték nélküli LAN access Magic quadráns összehasonlításban:

Gartner_wired_wireless_infrastructure 

Partnerek, viszonteladók

Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk).

 

Ajánlatkérésével kérjük forduljon az alábbi minősített viszonteladóinkhoz:

Valkyr weboldala - Telefon: 06 1 699 9090

99999 Informatika weboldala - Telefon: 06 1 999 6900

T-Systems weboldala - Telefon: 1400

EuroOne weboldala - Telefon: 06 1 358 6350

Netvisor weboldala - Telefon: 06 1 371 2700

Duna Elektronika weboldala - Telefon: 06 1 666 1600

Dimension Data weboldala - Telefon: 06 1 482 9500