HPE Aruba AP family
HPE Aruba controller family

Az Aruba Networks a vezeték nélküli hálózatbiztonsági piac egyik úttörője. A gyártó olyan technológiát fejlesztett ki amely segítségével innovatív, megbízható, rugalmas és könnyen integrálható vezeték nélküli hozzáférést biztosít a vállalatok számára. A “Virtuális Mobil Vállalat” (MOVE) architektúra segítségével tökéletesen egységesíthető a vezetékes és a vezetéknélküli hálózati infrastruktúrát, amely lehetővé teszi, hogy a vállalatok megteremtsék a mobil munkavégzés alapjait.

 

Mitől más az Aruba?
Intelligens forgalom irányítás: A ClientMatch™ technológia felügyelet alatt tartja az összes csatlakozott eszközt és mindig ahhoz az AP-hoz irányítja őket amellyel a legmegfelelőbben tudja kiszolgállni azt.
Kényelmes bejelentkezés: Az első bejelentkezés után nincs szükség újra és újra bejelentkezni a hálózat képes AP-ról, AP-ra transzferállni a felhasználót.
Előtérben a biztonság: A ClearPass™ technológia autómatizálja a mindennapi IT biztonsági beállításokat így nincs szükség manuális konfigurálásra, ezenkívül integrállható más MDM rendszerekkel.
Valósidejű forgalom optimalizálás: Az Aruba AppRF™ technológia valós időben elemzi az eszközök használatát és teljesítményét így képes optimálisan kiosztani a szükséges sávszélességet és elérési útvonalat.
 

 

A termékpaletta (az egyes termékcsoportokra kattintva plusz infromációk érhetők el)

 

Vezetéknélküli hálózatok

Access Point

Mobility Controller

Aruba Instant

Aruba Instant videó (rövid videó érhető el az IAP-król, azonban a megtekintéshez engedélyezett QuickTime modul szükséges a böngészőben)

Office Connect vezeték nélküli megoldás
 

Vezetékes hálózat

Mobility Access Switch

SMB vezetékes eszközök

 

Outdoor mesh

Outdoor mesh router

 

Remote Network Access

Remote Access Point

VPN client

 

Access Management

ClearPass áttekintés

ClearPass magyar nyelvű adatlap

 

Network Management

AirWave

Aruba Central

 

Mobile Engegement

Meridian mobile app platform

Aruba Location Services