IGEL

Piacvezető, hosszú múltra visszatekintő vékonykliens gyártó, innovatív megoldásaival segít az ügyfeleknek a versenyképes üzletmenet kialakításában, biztonságos, egyszerűen felügyelhető, költséghatékony munkakörnyezetet biztosít az alkalmazottak részére. Termékei német minőségben biztosítják a zökkenőmentes munkavégzést.

Az Igel vékonykliens eszközök széles választékban érhetőek el, a ma létező szinte  összes központi alkalmazás szerver és virtuális desktop rendszerhez csatlakoztathatóak. Kezelésüket az intuitív és hatékony felügyeletet biztosító menedzsment szoftver is segíti.

Az Igel jó partner kapcsolatokat ápol a legfontosabb gyártókkal a ebben a piaci szegmensben (Citrix, Red Hat, VMware és Microsoft), így termékei naprakészen követik a technológiai változásokat.

Az Igel a világ sok pontján tart fent kirendeltséget, többek között az alábbi országokban:

Ausztrália, Ausztria, Belgium, Kína, Németország, Franciaország, Hollandia, Szingapúr Svédország, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok.

A fejlesztő központ a németországi Augsburgban található, így az európai felhasználókat sokkal rugalmasabban képes kiszolgálni, mint más vékonykliens gyártók.