Ixia

INTEGRÁLT. SOKOLDALÚ. BiZTONSÁGOS.

Az Ixia, megoldásaiban az innovatív technológiák és a mélyreható áttekintés leghatékonyabb ötvözésére törekszik nem csak biztonsági termékekhez, a koncepciótól az üzemeltetésig. Függetlenül attól, hogy egy új termék publikálást, egy új alkalmazás bevezetését tervezi vagy egy működő megoldás üzemeltetését végzi, az Ixia széleskörű megoldásokat kínál a tesztelés, a monitorzoás és az IT biztonság területén.

Az 1997-ben alapított Ixia (Nasdaq: XXIA) a Fortune 100 cégek világszínvonalú megoldásainak, valamint szolgáltatók és hálózati berendezések gyártóinak, gyorsan növekvő globális beszállítója.
Ma már több, mint 1800 alkalmazottal rendelkezik. Irodái számos országban vannak, ügyfelei pedig szinte minden országban.

Akár nagyobb átláthatóságra, akár nagyobb teljesítményre törekszik a hálózata számára, az Ixia megoldásai validálják a hálózati funkciókat, tesztelik az IT biztonsági infrastruktúra integritását és véponttól végpontig terjedő átláthatóságot biztosítanak a hálózaton. Az eredmény: biztonságosabb alkalmazások, jobb teljesítmény, dinamikusabb hálózat biztonság és hatékonyabb üzemeltetés.A megoldásai 4 nagy terület köré épülnek:
- Ixia testing termékcsalád - melyek teljeskörű tesztelési portfóliót biztosítanak, legyen szó hálózati eszközről, alkalmazásról, vagy akár egy komplett rendszerről. Még a bevezetés előtt lemérhető, hogy a bevezetendő rendszer minden eleme megfelel-e a teljesítmény elvárásoknak. Ha szükséges egy új szolgáltatás, eszköz illesztése a hálózatba, vagy nagyobb méretű változtatás szükséges a már meglévő hálózatunkon, akkor segíthet a testing termékcsalád. A terheléses teszt nem csak változtatható nagyságú, de akár be is állíható, hogy milyen típusú terhelést szimuláljon adott rendszeren.
- Ixia security termékcsalád - az ügyfelek rendszerének biztonságát lehet ellenőrizni a termékcsalád elemeivel. Akár hálózati eszközök, akár a forgalom teljes vizsgálata szükséges, megtehető. Lehetséges akár valós forgalmi adatokkal vizsgálni a biztonsági szintet, de akár sérülékenységeket is lehet ellenőrizni. Ez a termékcsalád is adott rendszer, hálózat élesítése előtt tud nagy segítséget nyújtani, hogy kellően biztonságos elemeket üzemeltethessen az ügyfél. Megoldható akár a titkosított forgalom ellenőrzése is, így is szűrve az összetett támadásokat.
- Ixia visibility termékcsalád - teljesen egyedülálló termékkör a piacon, mely a teljes hálózatot képes felügyelni, követni a változásokat. Az Ixia megoldása garantálja, hogy minden egyes session/frame/csomag láthatóvá válik, nincs semmilyen csomagvesztés. Megoldható az intelligens szűrés, a rendszer load-balancing funkcióra is képes, így ténylegesen teljeskörű megoldást nyújt a problémakörre.
- Ixia wireless és IoT termékcsalád - mobil operátorok, nagy szolgáltatók számára nyújt segítséget, komplex hálózatok nagyteljesítményű , magas rendelkezésreállású rendszer kiépítésében, üzemeltetésében. Akár LTE, akár WiFi hálózatról van szó, az Ixia eszközökkel mindkettő tesztelhető, ellenőrizhető. Lehetséges adatforgalom, hanghívások, vegyes forgalom szimulálása is, így vizsgálható, hogy melyek a rendszer kritikus pontjai, hol szükséges fejlesztés. Az IoT teszt eszközök pedig a nagyszámú Wi-Fi kapcsolatra képes eszközök forgalmát utánozza, így láthatóvá válik a vezeték nélküli hálózat esetleges gyengesége.

Az Ixia visibility megoldását a Frost & Sullivan 2017-re végzet picai elemzésében, piacvezetőnek ismerte el a Global Network Packet Brocker kategóriában:
  • 30,5%-os globális piaci részesedéssel
  • kimagasló 100GE performancia - csomagvesztés nélkül
  • Alkalmazás és fenyegetés intelligencia - a legújabb fenyegetések azonosítása érdekében folyamatosan frissíve

Frost and Sullivan NPB award


Partnerek, viszonteladók
Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk).
Ezért javasoljuk az érdeklődőknek, hogy keressék elismert, minősített partnereink egyikét, rajtuk keresztül kérjenek ajánlatot.