Oracle

Az Arrow ECS kft. az Oracle termékeinek teljeskörű, value-added disztribútora.

Az Oracle bemutatása​

A korábban kizárólag elsőszámú adatbázis-szállító cégként ismert Oracle Corporation termékkínálatát vállalatirányítási, döntéstámogató, ügyfélkapcsolat-kezelő és különböző webes szoftverekkel bővítve mára a vállalati információs rendszerek világpiacának legnagyobb szállítójává vált, megtartva vezető pozícióját az adatbázis-piacon is. 
 
Az Oracle, mely közel 25 éve kifejlesztette a világ első kereskedelmi célú relációs adatbázis-kezelőjét, napjainkban is következetesen törekszik arra, hogy a nemzetközi üzleti élet szereplői számára leegyszerűsítse a mindennapos feladatok elvégzését. Ezért nem meglepő, hogy napjaink legsikeresebb vállalatai, köztük a Fortune magazin százas listáján 97 cég az Oracle megoldásait alkalmazza a színvonalas információ-szolgáltatás és intelligens döntéshozatal érdekében. 
 
Az Oracle Hungary Kft. 1993 óta van jelen a piacon. A cég budapesti oktatóközpontjával valamint konzultációs és technikai támogatási szolgáltatásaival biztos hátteret nyújt felhasználóinak. Az Oracle Hungary Kft. munkáját közel kétszáz együttműködő partner segíti. Termékei és megoldásai számos ágazatban - köztük a kormányzati szektorban, a telekommunikációs cégek és a pénzügyi szervezetek világában, a közlekedés, az egészségügy terén, valamint az ipari és közmű szférában - igen elterjedtek és népszerűek. 
 
Az Oracle-Sun egyesülést követően immáron teljes, nyílt és integrált megoldásokat kínál a vállalati informatika minden területére, a tárolóktól az alkalmazásokig.

www.oracle.com