Miért éppen az Oracle Cloud?​

Az Oracle Cloud újra definiálja a modernizálást, innovációt és a versenyt a digitális világban. A szolgáltatással egy teljes és integrált megoldást kap, amit minden problémától mentesen tudnak az üzleti felhasználók és fejlesztők használni üzleti folyamataik menedzselésére, fejlesztésére - akár a felhőben, akár fizikailag.

Választható előfizetési módok​

Éves előre fizetés, havi limittel
Monthly Flex
Utólagos felhasználás alapú számlázás
Pay as You Go
10% kedvezmény a listaárakbóllistaár
Egy évre előre szükséges kifizetni a teljes évet. Éven belül  havi keret összeget lehet felhasználni, a keret összegen túl az árak a listaárak szerint lesznek elszámolva.Amennyi a tényleges használat annyi kerül kiszámlázásra utólag.
Cloud Platform és Infrastruktúra szolgáltatások vehetők igénybe tetszés szerintCloud Platform és Infrastruktúra szolgáltatások vehetők igénybe tetszés szerint

Cloud szolgáltatás várható összege​

Ahhos, hogy előre meg tudjuk becsülni a várható költségeinket, az Oracle létrehozott egy alkalmazást, melynek használatával beállíthatjuk az igényeinket és látni fogjuk, hogy mennyi költséget jelent ez majd mind éves előre előfizetés és felhasználás alapú előfizetés szerint.

Cost Estimator

Bővebb információra van szüksége?​

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink  egyikén vagy nézze át az alábbi oldalon található leírásokat az egyes szolgáltatásokról:

https://www.oracle.com/cloud/

Aktuális promóciónk 2019. Január 31-ig:

Most érdemes Oracle felhő szolgáltatást vásárolni