RSA

Az RSA Security gyártja a hálózati azonosítás alapvető megoldásait: hozzáférési jogokat és privilégiumot biztosít személyek, alkalmazások és eszközök részére több millió ügyfelének szerte a világon (legyen szó akár on-premise, akár cloud alapú igényekről). Ezen megoldások nem csak a biztonságot növelik, de segítenek csökkenteni a betörések kockázatát, segítik az analízist a folyamatos valósidejű riportokkal is. Ez a teljeskörű biztonsági portfólió segít az ügyfeleknek szinten tartani a biztonságot, még ebben a folyamatosan változó digitális világban is.

Piacvezető megoldásai és biztonságtechnológiai fejlesztései - az RSA SecurID Suite kétfaktoros autentikációs rendszere, a Fraud Prevention banki és online rendszereket biztosító adatlopás elleni rendszere, Threat Detection and Response rendszere, mely ötvözi a teljes körű log és csomag elemző, analizáló rendszerét a végponti védelemmel, és a Security Operation Center funkcionalitással, így segítve a támadások elleni védekezést, és reagálást, illetve a Governance, Risk and Compliance megoldása, mely a nagyvállalatokon belül létező jogosultságokat, szerepköröket, és szabályokat köti össze, és követi a változásokat, így csökkentve a kockázatát annak, hogy valaki illetéktelenül férjen hozzá kényes adatokhoz, rendszerekhez. A keretrendszer ráadásul szabályozottan érhető el, rugalmasan bővíthető, és biztonságosan publikálható is az érintettek számára.

A cég meghatározó szerepét az is biztosítja, hogy több mint 1000 technológiai partnerrel ápol rendszeres kapcsolatot.

Az RSA 2006. június 29.-e után az EMC leányvállalataként működik tovább.
Az RSA 2016-ot követően a Dell vállalat részeként folytatja tovább.

Partnerek, viszonteladók

Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk).

Ezért javasoljuk az érdeklődőknek, hogy az alább felsorolt, elismert, minősített partnereink egyikét kiválasztva kérjenek ajánlatot, listaárakat, vagy küldjenek megrendeléseket.

EuroONE weboldala - Telefon: +36 1 4696353
Noreg weboldala - Telefon: +36 1 438 6380
T-Systems weboldala - Telefon: 1400
NETVisor weboldala - Telefon: +36 1 3712700