Splunk

Az Arrow ECS kft. a Splunk termékeinek teljeskörű, value-added disztribútora.

A Splunk bemutatása
 
Make Machine Data accessible, usable and valuable to everyone
A Splunk képes a cégeknél megtalálható akár több millió eszközből származó machine data információkat feldolgozni, kereshetővé tenni, így könnyítve a vállalatok munkáját

Security sense. Business sense. Common sense.
A Splunk termékek teljeskörű átláthatóságot nyújt mind az IT osztály, mind az érintett egyéb osztályok számára. Igy próbál a Splunk megfelelni a saját víziójának: "Make machine data accessible, usable and valuable to everyone"

Machine Data
A különböző eszközök által generált adatmennyiség az egyik leggyorsabban növekvő területe az IT-nak (big data). A Splunk képes ezt a szinte végtelen mennyiségű adatot letárolni, kereshetővé tenni, képes ezeken szabálykat, korrelációkat alkalmazani, mindegy hogy honnan származik az érintett információ. Ezt nevezi a Splunk üzleti intelligenciának.

Operational Intelligence
Az üzleti intelligencia valós idejű információt nyújt az infrastruktúránk aktuális állapotáról, ezzel könnyítve a döntéshozók munkáját, gyorsítva a reakcióidőt, javítva a hatékonyságot

Splunk számokban

Ügyfelek száma: 4.000+
Splunk App-ok száma: 1.300+
Fortune 100 ügyfélkör: 85+
Alkalmazottak száma: 2.700+

Partnerek, viszonteladók
 
Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk).
 
Ezért javasoljuk az érdeklődőknek, hogy az alább felsorolt, elismert, minősített partnereink egyikét kiválasztva kérjenek ajánlatot, listaárakat, küldjenek megrendeléseket.
 
Splunk Enterprise partnerek
 
Valkyr weboldala - Telefon: 06 1 699 9090