Trend Micro

Az Arrow ECS kft. a Trend Micro termékeinek kizárólagos magyarországi disztribútora.
 
A Trend Micro bemutatása
 
Az 1988-ban alapított Trend Micro (mely a legnagyobb IT biztonsági vállalat nem amerikai székhellyel) a világ egyik legnagyobb vírusvédelmi és tartalombiztonsági megoldás szállítója. Több mint 4000 munkatársa a nap 24 órájában arra törekszik, hogy megvalósítsa a cég vízióját: A world safe for exchanging digital information.
 
A hagyományos vírusvédelmi megoldások helyett ma már nagyobb fókuszt kapnak a tartalomszűrő, adatszivárgás megelőző, virtualizációs biztonságot támogató alkalmazásai. Az innovatív szemlélet segít, hogy folyamatosan szélesítse portfólióját, és növelje piaci részesedését.
 
A Trend Micro által forgalmazott termékcsoportok:
- Endpoint Security
- Web Security
- Messaging Security
- Data Protection
- Datacenter Security
- Central Management
- Solutions and Services
- Network Security

Hasznos linkek
 
A Trend Micro számos hasznos linket, modult elérhetővé tett partneri számára, ezzel is megkönnyítve a termékek közötti eligazodást:

Partnerek, viszonteladók
 
Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk.

Ezért javasoljuk az érdeklődőknek, hogy az alább felsorolt, elismert, minősített partnereink egyikét kiválasztva kérjenek ajánlatot, listaárakat, küldjenek megrendeléseket:
99999 weboldala - Telefon: +36 1 9996900
EuroONE weboldala - Telefon: +36 1 4696353
Dimension Data weboldala - Telefon: +36 1 4829500
HRP Europe weboldala - Telefon: +36 1 4524600