IBM hardver-disztribútor is az Arrow ECS Kft. Magyarországon

Típus: Hírek
Publikálva: 04/10/2018
IBM hardver-disztribútor is lett az Arrow ECS Kft. Magyarországon


Az IBM Hardware megoldások magyarországi értékesítésre is kibővítette a forgalmazási jogokat a nemzetközi IT nagykereskedő Arrow ECS Kft. és az IBM.
 
A szerződés értelmében az IT viszonteladó és megoldásszállítók cégek mostantól a teljes IBM termékportfóliót, hardvereket, szoftvermegoldásokat, szolgáltatásokat tudnak rendelni az Arrow ECS Kft-től.
 
Az így elérhető IBM termékválaszték lefedi a modern informatikai megoldások teljes skáláját, amely jól illeszthető az Arrow stratégiai céljaihoz és kereskedelmi terveihez. Ez az együttműködés mindkét fél, illetve a viszonteladó partnerek és fejlesztők számára is számos újabb lehetőséget teremt.

Az Arrow ECS Kft. és az IBM között régóta fennáll a sokrétű üzleti együttműködés a világ számos országában és 2013 óta az IBM globális oktatási partnere is.

„Nagyon örülünk, hogy immár Magyarországon is együtt tudunk fejlődni az IBM-mel”    –  nyilatkozta Dr. Strublik Sándor, az Arrow ECS Kft. ügyvezető igazgatója.
 
„Az IBM élen jár a jövő digitális átalakulásának és műszaki infrastruktúrájának kialakításban és folyamatos megújításban -  beleértve az IoT, a mesterséges intelligencia és Blockchain fejlesztéseket is. Ennek stratégiai előnyeivel az IBM és az Arrow közösen tud dolgozni, immár Magyarországon is a teljes termékportfólióval.”

                                            

Kapcsolat

Az IBM üzletágunk dolgozói:
Rimán Márta
Horváth Zoltán
Illés János
ibm.hu.ecs@arrow.com