RSA Netwitness promóció

Típus: Hírek
Publikálva: 29/01/2019
Típus: Promóciók
Érvényesség: 30/06/2019

Go with a Leader!

RSA_NW_promotion
 

Cserélje le jelenlegi SIEM megoldását plusz költségek nélkül RSA Netwitness megoldásra. Az RSA Netwitness SIEM megoldását a Gartner a vezető technológiák közé sorolta, így Ön nem csak piacvezető megoldást használhat, de még a független elemzések szerint is jövőbe mutató a termék.

Az akció feltételei:
- a promócióban résztvevő ügyfélnek csak a jelenleg használt, más gyártótól származó megoldásának terméktámogatási összegét kell fizetnie, nincsenek további költségek. Nincs költsége az RSA Netwitness csomagnak, és ugyanazt a termékcsomagot használhatja, amit a versenytárs gyártó megoldása tartalmazott (ez bővíthető, azonban nem része a promóciónak)
- csak az RSA Netwitness for Logs termékcsomag érintett (klasszikus SIEM megoldás)
- az érintett ügyfélnek érvényes support szerződéssel kell rendelkeznie a versenytárs SIEM megoldására
- a rendelésnek be kell érkeznie 2019.06.30.-ig a gyártóhoz
- a megoldás csak a szoftver komponensekre vonatkozik, a hardver elemek nem részei az ajánlatnak, azonban a megoldás virtuálisan is futtatható
- a gyártó egyedileg eldönti, hogy a terméktámogatás kedvezményes díja mekkora időtartamra szóljon (minimum 1 év, maximum 3 év)
 

Az RSA Netwitness for Logs megoldása képes az összes releváns log begyűjtésére, azok elemzésére, analizálására, megjelenítésére, illetve szabály alapú riasztásokra, akár korrelációs alapokon is. A Netwitness for Logs megfelelően tördeli és teszi kereshetővé az adatokat, melyek segítségével egyszerűsödik az üzemeltetési osztály feladata. A megoldás opcionálisan képes threat információkat kezelni, hálózati forgalmat analizálni, viselkedéselemzési modult, illetve akár EDR funkciót is támogat. Ezek mellett akár automatizált válaszlépéseket is tud kezdeményezni, hogy csökkentse a hibajavítási időt. Egyedi igények esetén pedig az RSA Professional Services segítséget is igénybe lehet venni.

További információkért kérjük adja meg adatait az alábbi linken:
https://www.arrowecs.hu/esemenyek/eventregistration.cfm?evid=11292&campaign=
 

Kapcsolat

+36 1 371 2 370
rsa.ecs.hu@arrow.com

 CL Social Media Icon - Facebook 40px CL Social Media Icon - Twitter 40px CL Social Media Icon - Blog 40px  YouTube_40