Arrow ECS2016. márciusi hírlevél

Promóciók

 
Új, HP és Aruba 802.11ac közös promóció
Az ajánlat célja, hogy elősegítse a HP WLAN termékekkel rendelkező ügyfelek Aruba eszközökre való átállását. Minden meglévő HP WLAN felhasználó aki Aruba 802.11 AC WLAN eszközre migrál vagy bővíti meglévő rendszerét, ingyenes Enterprise(LIC-ENT) vagy AirWave mangement licencre illetve speciális visszatérítésre jogosult.
Részletekről az alábbi linken olvashat.

 
Az Igel Universal Desktop Converter licencek 2016. április 30-ig akciós áron érhetőek el
Az Universal Desktop Converter 2 (UDC2) vékonykliens szoftver egy kiváló alternatív megoldás a hagyományos vékonykliens megoldások mellett.
Részletekről az alábbi linken olvashat.

 
Fast Cloud csomag az Oracle kínálatában!
Az Oracle kínálatában 2016. elején megjelent egy kedvező árú PaaS (Oracle adatbázis példány a felhőben) és SaaS (Oracle Java Web alkalmazások futtatására alkalmas környezet a felhőben) termékcsomag, melynek köszönhetően gyorsan és könnyedén használatba lehet venni az Oracle által kínált felhő szolgáltatások legjavát.
Részletekről az alábbi linken olvashat.

Oktatás

 
Aruba Mobility Boot Camp tanfolyam az Arrow ECS-ben
A négy napos (2016.04.04. - 2016.04.07.) tantermi képzésben a résztvevők átfogó képet szerezhetnek az Aruba vezeték nélküli portfóliójából. A műszaki oktatás az architektúra megimerésére, implementálásra, konfigurálásra helyezi a hangsúlyt. Az elméleti oktatások mellett laborgyakorlatok segítik a résztvevőket.
Részletek és jelentkezés az alábbi linken.

 
Új VMware tanfolyamok az Arrow ECS-nél
Megjelentek az új hivatalos VMware tanfolyami időpontok 2016. első negyedévre vonatkozóan.
Részletek és jelentkezés az alábbi linken.

Hírek

 
Advanced Targeted Attacks:It Takes a System
Egyre több célzott támaáds érkezik, egyre nehezebben detektálhatók a betörési kísérletek, és sajnos egyre több a false-positive találat is. A probléma nem küzdhető le a jelenlegi módszerek fejlesztésével (nagyobb adatbázisok, hash alapú szűrések, stb), szükséges a sandboxing alapú védekezés, valamint az is, hogy ezek eredménye szinte valósidőben eljusson az összes IT biztonsági megoldáshoz. S még így sem lesz 100%-os a védelmi szint.
Részletekről és a gyártó további híreiről az alábbi linken olvashat.

 
RSA jóslatok 2016-ra
A 2015-ös év után az idei évben - a jóslat szerint - elmozdul az IT biztonsági piac a megelőzéstől a monitorozásig, észlelésig, feltárásig.
Részletekről és a gyártó további híreiről az alábbi linken olvashat.

 
Új, nagyobb teljesítményű HSM eszközök (XC sorozat)
Az eszközök kompatibilisek a korábbi eszközökkel, a teljesítményük azonban jóval nagyobb. E mellett a CodeSafe képsségei is sokat fejlődtek (e modullal lehetséges a HSM eszközön belül kódok futtatása), hiszen több memória áll rendelkezésre.
Részletekről és a gyártó további híreiről az alábbi linken olvashat.

 
Lezárult a Tipping Point akvizíció
2016.03.09-én hivatalosan is a Trend Micro tulajdonába került a Tipping Point.
Részletekről és a gyártó további híreiről az alábbi linken olvashat.Nyílegyenesen együtt a jövőbe.

Amennyiben szeretne leiratkozni hírlevelünkről, kérjük küldjön "leiratkozas" tárgyú levelet a hirlevel@arrowecs.hu címre.

www.arrowecs.hu | info@arrowecs.hu | tel +36 (1) 3712370 | Adatvédelem
Arrow ECS kft.: Value Added Distributor