Oktatás ​

A value-added disztribuciós modell alapján az Arrow ECS partnereit és ügyfeleit tudásával támogatja az értékesítési ciklus minden fázisában. Ezen felül azonban hivatalos oktatási központként (és vizsgaközpontként) tanfolyami formában is biztosítunk képzéseket partnereink és végfelhasználó ügyfelek részére! 

Oktatóközpontunk hivatalos Pearson VUE vizsgaközpont lett 2015. október 15-vel. Így teljessé vált azon törekvésünk, hogy az általunk szervezett IT tanfolyamokat követően hallgatóink sikeres vizsgát tegyenek nálunk.

Blue Coat, IBM, VMware, VEEAM, Microsoft, Cisco, Oracle (más gyártók vizsgái is elérhetők) által előírt vizsgák tehetők le központunkban. A következő kis videó bemutatja, hogy milyen biztonsági követelményeket kellett teljesítenünk, hogy hivatalos Pearson VUE vizsgaközponttá válhattunk és megtarthassuk státuszunkat a jövőben is:
https://www.youtube.com/watch?v=T6tK_tY2AQQ

Elsőként 2006-ban a VMware Authorized Training Center státuszt szerezte meg cégünk, két VCI minősített oktatója azóta több, mint száz hallgatót képzett ki, köztük sokan a VCP minősítést is megszerezték a tanfolyam alapján.

Aktuális tanfolyamaink:
- Veeam tanfolyamok (tanfolyamok listája, időpontok)
- VMware tanfolyamok (tanfolyamok listája, időpontok)
- Citrix tanfolyamok (tanfolyamok listája, időpontok)
- IBM tanfolyamok (tanfolyamok listája, időpontok)
- Microsoft tanfolyamok (tanfolyamok listája, időpontok)
 

arista_logo

Aruba_logo_png

Commvault logo

Fortinet logo

Huawei logo

IBM logo

IGEL logo

Ixia logo

McAfee logo

Microsoft Logo

nCipher Security logo

Oracle logo

RSA logo

SimpliVity logo

Splunk logo

Symantec logo

Tenable_logo_png

Thales logo

Trend Micro logo

Veeam logo

VMware logo